Modele te ndryshme dhoma gjumi

posted on: 20 Feb 2019

Përderisa dhomave të Vogla Mund t`IU mungojë Hapësira, atyre NUK u mungon sharmi, atmosfera dhe rehatia, transmeton telegrafi. Duc marrë parasysh këto, më poshtë gjeni idetë më të bukura për dhoma të Vogla të gjumit. /Telegrafi/dhomë gjumi për fëmijë, Zen, melaminë, fildishtë Set kornize globalement 200x95xh100cm + komodine 44x43xh46cm MOS e Lini madhësinë e Vogël të dhomës t`IU demoralizojë në aspektin e të pasurit një dhomë me dizajn të mirë. SETI i mrekuellueshëm së dhomës së gjumit ENNA spikat në dhomën tuaj. Kjo dhomë gjumi ofron një zgjidhje elegante magazinimi për një buxhet të Vogël. E ndërtuar nga një Struktur mélamine dhe finitur arre dhe Panje. Kjo dhomë gjumi përbëhet nga një KOMO me 3-sirtarë, 2 komodina, globalement dhe dollapi me 6-Dyer. Dollapi me 6 Dyer ka Hapësira të bollshme magazinimi që mundëson ruajtjen lehtësisht këmishave, xhaketave dhe veshjeve të Tjera. Komoja ka 3-sirtarë për magazinimin e sendeve tuaja personale, dhe pjesa e sipërme Mund të përdoret për vendosjen MBI të televizorin APO stolitë e ndryshme. Komodina do të shërbejë për vendosjen e një llambe ose orës me zile ndërsa Hapësira shtesë sirtari do të shërbejë për mbajtjen e aksesorëve që Ju duhen pranë krevatit. Krevati me kokën e lartë ofruar një përzierje të mirë të mbështetjes së fortë dhe rehatis maksimale.

Dhoma e gjumit ENNA me dollapin me 6-Dyer ofron: Finitur qershie dhe PANA Lehtësi në pastrim Cilësi dhe çmim të volitshëm Përmasat: Komodina: L 35cm x th 41cm x GJ 44,5 cm Dollapi: L 220cm x th 54cm x GJ 270cm Komoja: L 81cm x th 40cm x GJ 133.5 cm Krevatit : L42cm x 166cm x 205cm: dyshek 160 x 190 cm Mbajtësja e dyshekut NUK është e përfshirë. Është e rëndësishme të mësoni si të Punoni me këndet e dhomës, si ta dekoroni dhomën, ETJ. Dhome gjumi, KENT, mélamine dhe pasqyre, e Bardhe Lisi/GRI Lisi, 68,5 x 36,5 xH195 cm Dhome gjumi FIORE, dollapi: 242x52xH210 cm, mélamine.